12 noviembre 2010

Boig per tu






Ya estamos de nuevo a viernes ¡el tiempo pasa tan deprisa! y para no perder la costumbre, música. En esta ocasión de las que nos embelesan y nos hacen suspirar.



Decir "Boig per tu", tema emblemático del album "Quina nit" de 1990, es decir Sau, el grupo de rock catalán más conocido y escuchado y es decir, como no, Carles Sabater su compositor. Carles nos dejó en 1999 pero nos queda el recuerdo de un tiempo, una música y un "tren de mitjanit".



Es una balada preciosa que espero os guste tanto como a mí.



Buen fin de semana a tod@s y prepararos que vienen más sorpresas...


6 comentarios:

  1. Hola a tots,

    Montse ets única, tocas tots els punts flepes.

    1er. Demar disculpres per al meu Català escrit, però a partir d'avui penso fer-lo sempre. Al meu treball tinc que fer-lo sempre amb CASTELLÁ,es trist però es lo que HAY.

    Joan, espero que no amb tinguis massa amb compte les meves faltes ortográfiques, faig al que puc.

    Aquesta cançó a part d'agradarme molt tinc que explicar que la meva filla te 26 anys i recorregurt 1/2 Catalunya esperant-la que arrives a casa o tenir que anar-la a recollir per veura grups com SAU, ELS PETS, SOPA DE CABRA, GOSSOS i OBRINT PAS, etc....

    Quant arrivaba a casa o al cotxe les canços que sempre sentía eran de quets grups, i la veritat es que m'agradavam.

    Petonets a tots.

    NÚRIA

    ResponderEliminar
  2. Hola guapa decirte que yo no conozco este grupo pero me ha encantado la cancion es muy bonita asi que apartir de ahora intentare oir algo mas de ellos pues me ha gustado muchos besitos a tod@s y FELIZ SEMANA nos vemos

    ResponderEliminar
  3. Si, la canso es molt... "pastelosa" i ara m'agrada mes que quan la cantaven aquest grup. En aquella època a mi m'agradave altres grups (ara tambe) com AC/DC, IRON MAIDEN, DEEP PURPLE, SUPER TRAMP, GENESIS, grups una mica "durillos" i maleïem (o sento) SAU i ELS PETS, però ara, ja veieu, ara em porten nostalgia. En fin...
    Nuria no et preocupis... jo tamabè faig moltes faltes. Els cas es no donar trègua als que diuen que el "CASTELLANO ESTA DISCRIMINADO"

    ResponderEliminar
  4. Ei, Nùria, no has de demanar disculpes per res, jo tampoc no escric be el català, farem practiques juntes, jeje...

    Aquesta cançó m'agrada molt i algunes dels grups d'aquells anys, també les cantàvem la meva filla Esther i jo i en porten bons records. D’això es tracte de posar-hi tot allò que ens agrada no només de quant érem joves i no tan joves, ara també ni ha cançons que m'agraden.
    Me n'alegro de haver encertat, ja veig que compartim el gust musical!!

    Molts petons.

    ResponderEliminar
  5. Mª Dolores, es un grupo de finales de los 80 y posiblemente por eso no los conoces, si quieres ya pondré otro día algún tema más de SAU ¡te gustará, ya lo verás!

    Buena semana, preciosa y estate atenta que viene un boom!!!
    Besitos.

    ResponderEliminar
  6. Carai, Joan, no em pensava que el teu estil musical fos tan "durillo", jajaja... jo em quedo amb boniques balades, com aquesta, y els vells “roqueros” de tota la vida Rollins, Led Zèppelin, Queen, Pink Floyd y Rod Steward, y The Police també es un grup que m'agradava.

    Precisament havia pensat en demanar que en diguéssiu la musica que més en agrada per posar-la al blog, per que fins ara he anant posant la que m'agrada a mi, jaja...

    I ara preparat que ve la gran sorpresa...

    Petons.

    ResponderEliminar

Bienvenido/a a nuestro Club.
Déjanos tu opinión respetuosamente y gracias por tu visita.